top of page

TCDIC Group

Public·36 members

[[[телевизија***]]] Македонија Италија пренос 09.09.2023


Натпреварите на Македонија во квалификациите за ЕП со пренос на МТВ! Објавено на 17:52, 17 March. Ефективно динамично загревање пред тренинг или натпревар!
Интерконекција 400 kV вод Битола - Елбасан - А.Д. МЕПСО ... коридор исток - запад за пренос на електрична енергија меѓу Бугарија, Македонија, Албанија и Италија.Во склоп на интерконекцијата се предвидува


Денеска игра Македонија, каде да гледате? Денеска со почеток од 18:30 часот, во предградието на Порто, машката ракометна репрезентација на Македонија ќе го одигра својот четврти натпревар од квалификациите за ЕП 2024 што ќе се игра во Германија. Средбата Македонија против Португалија која е со почеток од 18:30 часот ќе можете директно да ја гледате на ТВ Арена Спорт 2. На ТВ Арена денеска ќе има уште два директни преноси.


Клиентот се согласува со овие Одредби и Услови. Следниве национални одбојкарски федерации (ЛОК/Асоцијација на Домаќини) се одговорни за организацијата и одржувањето на натпреварите на Настанот коишто ќе бна нивната територија: а) Белгија б) Бугарија в) Естонија г) Германија д) Италија ѓ) Израел е) Северна Македонија II. СКЛУЧУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ, ПОНИШТУВАЊЕ 1. Понудата за склучување на договор ја врши Клиентот веднаш штом ќе ја заврши трансакцијата на нарачката во однос на избраните онлајн билети. Договорот ќе биде склучен помеѓу ЦЕВи Клиентот со онлајн потврда. 2.


На барање на ЦЕВ, доколку билетот е префрлен, Клиентот ќе му го достави на ЦЕВимето, адресата и датумот на раѓање на новиот сопственик на билет. Ако билет се користи за горенаведените недозволиви цели или ако Имателот на билет ги прекрши овие Одредби и Услови на кој било друг начин, билетот станува неважечки. Во овој случај, ЦЕВима право да го блокира билетот -исто така и по електронски пат -и да му одбие на Имателот на билет да пристапи до арената без надомест или да го избрка од арената. IX. ПРАВА НА ФОТОГРАФИИ Секој носител на билетнеотповикливо се согласува да му даде право на ЦЕВна бесплатно користење на неговата/нејзината слика и глас за фотографии, преноси во живо, емитувања и/или снимки на слика и/или звук направени од ЦЕВили неговите партнери во врска со сите медиуми и дистрибутивни канали на Настанот.


СПОРТ на МТВ МАКЕДОНИЈА - ИТАЛИЈА 20.50 (МТВ3) ЕП одбојка 2023, 1/8-финале недела, 10.09.2023 17.50 (МТВ3) ЕП одбојка 2023, 1/8-финале 20.50 (МТВ3) ЕП одбојка


Грузија - Македонија бил речиси двојно погледан меч 22.9.2022 — Дуелот меѓу Грузија и Македонија одигран на 12 ноември 2020 година е меч Грузија – Шпанија како и финалето на ЕП меѓу Италија –


5. ЦЕВиЛОКнема да бидат одговорни за какви било прекини и/или ограничувања на гледањето на натпреварот предизвикани врз основа на (i) положбата на седиштето и/или (ii) дејствијата на другите гледачи. 6. Исклучено е правото на Клиентот да се ослободи од договорот поради прекршување на обврската за којаштоне се одговорни ЛОКили ЦЕВи за којаштостоката е оштетена.


Фудбал (m) Gol.mk - пред: 7 часа Фудбалската репрезентација на Италија допатува попладнево во Скопје за натпреварот против Македонија во квалификациите за


1. ЦЕВги собира и обработува следните лични податоци на Клиентот со цел да го обработи купувањето на билети и спроведувањето каква било процедура за проверка на пристап или друг неопходен скрининг: податоци за идентификација како назив, презиме/име(и), датум на раѓање, место на раѓање, земја на живеењеи националност, број на мобилен телефон, е-маил адреса, податоци за контакт како целосна поштенска адреса. Личните податоци се потребни и се неопходни за извршување на договорот склучен помеѓу ЦЕВи Клиентот, како и за легитимен интерес за утврдување наподобноста на лицата заинтересирани за купување билет(и) и осигурување билети да се испорачаат до вистинскиот поединец, како и гарантирање на ефективен безбедносен систем и безбедна средина внатре и околу Местото, како и за борба против незаконската продажба на билети. 2.


Будуќност Струга 1 авгу | Allisonville Group (Пренос во живо>>) Гледајте ВО ЖИВО: Будуќност Струга 1 август 2023 Гледајте ВО ЖИВО: Македонија – Романија (ЛИНК) Титаник е прилично веродостојна


Затоа, билетите може да се продаваат само од приватни причини, а не комерцијално. На носителот на билет особено му е забрането: - нудење билети на аукциски портали за продажба; - продажба на билети за комерцијални цели без претходна изречна писмена согласност од ЦЕВ; - продажба на билетите во контекст на приватен трансфер по повисока цена отколкушто е наведено на билетите; - префрлање билети на лица коиштопоради безбедносни причини биле исклучени од посетување на одбојкарски игри; и - пренос или употреба на билети без претходна изречна писмена согласност од ЦЕВза цели на рекламирање, маркетинг, како бонус, подароци, награда или како дел однеовластен пакет за гостопримство или патување.


ЦЕВги собира и обработуваличните податоци на Клиентот со цел продажба и издавање билети: податоци за идентификација како име(имиња), презиме, податоци за контакт какопоштенска адреса, е-миал адреса и детали за плаќање како што се детализа кредитна картичка (доколку е применливо) што ќе се користи само за купување билети, во согласност со овие Одредби и Услови, за целите на фактурирање и испорака на билетите. Личните податоци се потребни и се неопходни за извршување на договорот склученмеѓу ЦЕВи Клиентот и сите следни чекори по успешното доделување билети. 3. Под услов да е дадена согласност од Апликантот во Формуларот за апликација, личните податоци во врска со презимето, името(имињата) и е-маил адресата ќе бидат собрани и обработениод страна на ЦЕВза да му обезбеди на Клиентот по електронски пат информации и публицитет на ЦЕВпроизводи, услуги, комерцијални активности и настани. Доколку Клиентот не сака да прима или повеќе не сака да добива понуди и информации од ЦЕВ, тој/таа може да се откаже директно на неговата/нејзината сметка.


МТВ: Спортклуб нѐ прегази, понуди двојно повеќе од сите телевизии од СФРЈ – заедно! Квалификациските средби на Македонија за пласман на ЕП 2020 и СП 2022 како и дуелите на „рисовите“ од новоформираната Лига на нации (2018 -2021) за првпат во историјата нема да бидат пренесувани во домашна телевизија со национална концесија, што е резултат на глобализацијата во овој бизнис и појавата на регионални играчи кои имаат – многу пари. ИГОР КРСТЕВСКИ Добитник на ТВ-правата за средбите на македонската селекција, но и на националните тимови на сите други држави произлезени од поранешна СФР Југославија е спортската телевизија Спортклуб. За ова, таа, неофицијално, платила двојно повеќе од тоа што понудиле заинтересираните од Македонија, Србија, Црна Гора, БиХ, Хрватска и од Словенија – заедно.


6. Личните податоци на Клиентите во согласност со овие Одредби и Услови се собираат и обработуваат од ЦЕВсамо не подолго отколку што е потребно за целите опишани во членовите X. 1, X. 2. и X. 3, освен ако употребата на таквите лични податоци е дополнително потребна за тековни административни или судски постапки поврзани со Натпреварот или, каде што е потребно, за спречување или откривање незаконски дејствија.


Натпреварите на Македонија во квалификациите за ЕП Покрај Малта, во нашата група се уште Англија, Италија и Украина, спорт Мак фудбал Натпреварите на Македонија во квалификациите за ЕП со пренос на


Во случај на неусогласеност, ЦЕВго задржува правото да го исклучи засегнатиот Клиент од (понатамошно) присуство на Настанот. III. КОМПОНЕНТИ НА ЦЕНАТА И НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ 1. Цената за билетите купени во продавницата за билети на ЦЕВсесостои од основната цена на билетите како и резервациите и системските такси. Во цената е вклучена законската стапка на данокот на додадена вредност.


Несторовски: Италија посакува одмазда, под притисок пред 1 ден — Несторовски: Италија посакува одмазда, под притисок се гледаат јунаците · Магазин. Македонските одбојкари пристигнаа во Бари! ·


4. ЦЕВе предмет на важечките закони за заштита на податоците при собирање и обработка на лични податоци. Личните податоци доставени од Клиентот до ЦЕВќе се чуваат и обработуваат преку порталот за билети во согласност со овие Одредби и Услови и Политикатаза приватност на ЦЕВ. 5. ЦЕВги користи следните категории од третата страна и може да пренесува лични податоци на овие примачи со единствена цел за извршување на нивните активности: a) даватели на технички услуги кои помагаат да се одржи безбедноста и перформансите на Порталот за Билети; б) даватели на услуги кои помагаат во издавањето и испораката на Билетите; в) ЛОКво чијаштојурисдикција се случува релевантниот Натпревар, релевантниот сопственик на местото на одржување, обезбедувачите на услуги за безбедност и пристап до местото на одржување и сите други даватели на услуги кои помагаат да се организира натпреварот и да се одржи сигурноста и безбедноста (вклучително и во однос на санитарните мерки); и г) релевантните органи до степен кој е неопходен за одржување на сигурноста и безбедноста во врска со натпреварот (вклучително и во однос на санитарните мерки).


Краток преглед на проектот (КПП) се комплетира воспоставуването на коридорот Исток - Запад за пренос на електрична енергија поме|у Бугарија, Македонија, Албанија, Црна Гора и.


[[[ФУДБАЛ<]**]] Македонија Италија гледајте во живо 9 [ФУДБАЛ<]**]] Македонија Италија гледајте во живо 9 септември 2023 Ракомет. Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Македонија – Шведска. 14/01/2021 20:33.


Во сабота двомеч Македонија - Италија: Одбојката и пред 2 дена — Во сабота двомеч Македонија - Италија: Одбојката и фудбалот нема да се Директен пренос од двете македонско-италијански пресметки ќе


Поголем проблем од тоа што странец ги доби правата за пренос на нашата национална гордост е фактот што тоа најверојатно води кон следење на овие натпревари со коментар на српски односно хрватски јазик. Спортклуб иако долги години се реемитува во нашата држава, сѐ уште не е обврзан својата програма да ја продуцира на македонски јазик, нешто пред што државата повеќе пати има замижано.


„Ние како спортски новинари повеќе пати сме го актуелизирале овој проблем, но тоа секогаш завршувало се префрлања од типот дека сме барале 'леб преку погача“ односно дена сме го збореле тоа само за да си најдеме некои 'тезги'. Нашите барања беа и се многу едноставни – Спортклуб и Арена да емитуваат на македонски јазик. Во тој случај воопшто не би било страшно ако некој од нив ги купи правата за наша репрезентација. Државата требаше и треба да каже: Повелете, емитирајте во Македонија, но на јазикот на оваа држава.


пренос Archives Tag: пренос Муратовски: Немој случајно да има пренос од Вардар во финале… Според ЕРТ, Италија играше фудбал против духови а не против


„Учествувавме на тендерот на УЕФА на кој загубивме исто како и кандидатите од сите останати јавни сервиси од просторот на СФРЈ. Спортклуб едноставно нѐ прегази, понуди сума која беше недостижна за сите нас. Ова е само продолжување на трендот за отсуство на спортските настани од неспортските телевизии, нешто што веќе подолг период е присутно во клупскиот фудбал“, ни изјави Тони Стојановски, новинар од спортската редакција во МТВ.


У_21: Тест натпревар Македонија - Црна Гора (пренос 24.3.2017 — У_21: Тест натпревар Македонија - Црна Гора (пренос СИТЕЛ 3 - 14 часот) кавлификациите што ќе се играат за ЕП во Италија во 2019


Откажувањето/повлекувањето може и премолчено да се пријави преку кредитирање на веќе платените купопродажни цени. 4. Секој Клиентќе ги следи сите мерки на властите на ЛОКво врска со спречување на пандемијата на Ковид-19 во однос на присуството на настанот. Истото важи и за концептите за безбедност и хигиена, вклучително, но не ограничувајќи се на оние што се издадени од ЦЕВ, ЛОКи/или трети страни.


Македонија (Фудбал) | Macedonia Македонија, Фудбал: резултати во живо, вести. Macedonia: rezultati vo zivo, vesti. Дарко Чурлинов ѝ посака среќа на Македонија со


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page