top of page

TCDIC Group

Public·35 members

[[[TRĂI###]]-] România vs Israel în direct 2022 9 septembrie 2023


acum 10 ore — Meciul dintre România și Israel va avea loc pe 9 septembrie, de la ora ... cele două formații a avut loc în anul 2022, într-un duel amical.
PrimaPlay.ro ÎNCEPE îN 22 ORE : 39 MIN. România. Vs. Israel Proiect de țară: România Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi


Oricând. Oriunde. Urmărește emisiunile tale preferate și MARILE competiții SPORTIVE! Transmisiuni sportive Cele mai importante transmisiuni sportive ale săptămânii Vezi care vor fi cele mai importante transmisiuni sportive Handbal F CL: Ikast - Vipers CSM BucureștiVsOdense BuducnostVsSG BBM Bietigheim EsbjergVsCS Rapid București KielceVsAalborg Montpellier HandballVsBarça Canotaj: Campionatele Mondiale - Belgrad Baschet: FIBA World Tour 2023 Moto 3: MP din San Marino - Cursa Moto 2: MP din San Marino - Cursa Moto GP: MP din San Marino - Cursa { Emisiuni & Seriale Focus Emisiunea Focus este setata pe ştiri relevante pentru fiecare, pe informaţia esenţiala, corectă şi obiectivă, pe poveşti şi fapte generatoate de plus-valoare în societate.


"Primii câştigă" este un show unic de televiziune. În fiecare ediţie, prezentatorii vor adresa 15 întrebări şi toţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărţi marele premiu. Secretele președintelui Secretele Președintelui - comedie la nivel înalt! PrimaTV prezintă un nou serial de comedie, în fiecare vineri, de la 22:00.


Veterinari în acțiune În prima emisiune filmată într-un spital veterinar social, fiecare zi aduce ceva neaşteptat: de la pacienţi cu „tradiţie“, la vizite noi, de la intervenţii complicate, la operaţii de salvare a diverşilor „vagabonzi“ rătăciţi pe plaiurile României. Doctorul Aurelian Ştefan, personajul-principal al emisiunii, este carismatic, empatic, cu prezenţă de spirit şi umor. Echipa lui de la Center of Hope pune în acţiune grija şi responsabilitatea față de animăluțele cu care împărţim casele, curţile și străzile României. O emisiune care mizează pe sinceritate, bunătate, prietenie, ajutor şi inspiraţie. Valori comune nouă şi tuturor personajelor de la Center of Hope, cu sau fără blană.


România - Israel este sâmbătă, de la ora 21:45. Meci acum 18 ore — Meci capital pentru locul 2 în grupă, care duce direct la Euro 2024! Urmărim și comentăm împreună meciul dintre România și Israel


Vom continua să oferim utilizatorilor STB SA o gamă variată de servicii de plată a călătoriei și condiții optime de transport public în comun. Instrucțiuni validator Sistemul Automat de Taxare se bazează pe tehnologia cardurilor de transport contactless și este realizat astfel încât să asigure o informare corectă a călătorilor și un timp scurt pentru validarea cardurilor. Vezi detalii Prelucrarea datelor cu caracter personal Societatea de Transport București - STB SA este operator de date cu caracter personal. Plata prin SMS Printr-un singur SMS trimis la numărul 7458, disponibil în toate rețelele naționale de telefonie mobilă, călătorii pot achiziţiona o călătorie metropolitană cu valabilitate de 90 de minute, la prețul de 0, 62 Euro + TVA, sau un abonament metropolitan cu valabilitate de 24 de ore, la prețul de 1, 50 Euro + TVA.


”Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial înaintea acum 7 ore — Echipa națională a României se va înfrunta cu reprezentativa din Israel, sâmbătă, de la ora 21:45, în preliminariile pentru EURO


Preliminariile EURO 2024: Cine transmite meciul România acum 11 ore — Partida România – Israel va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de Prima TV. România – Israel se


Israel-Romania | European Qualifiers 2022 The official site of International friendlies. Visit now for information such as news, stats, videos, player and club information and much


Fiecare episod din Poveștile Bursei aduce în prim-plan oamenii care au creat și au dezvoltat branduri, companii și culturi organizaționale puternice și profitabile, punând România pe harta antreprenoriatului vizionar. Exclusiv VIP Exclusivităţi, momente emoţionate, discuţii între prieteni şi secrete descoperite împreună! Este reţeta cu care Cristi Brancu cucerește publicul. Flash monden Diana Bart și Cove prezintă informații la zi despre celebrităţile autohtone şi internaţionale, de luni până vineri, de la 19:30 Darul cărții Invitaţi-surpriză dezvăluie darul adus de cărţi în vieţile lor şi împărtăşesc cu telespectatorii bucuria cititului. Starea Nației cu Dragoș Pătraru Difuzată de PrimaTV la ceas de noapte, Starea nației îmbină informația cu umorul, reportajul social și interviurile de colecție TÂLCtalk. Fotbal Show Fotbal Show este talk-show-ul unde disecăm fotbalul românesc alături de foşti mari internaţionali ai României și antrenori titraţi.


Israel - Condiţii de călătorie Cetăţenii români care călătoresc în Israel în scopuri turistice nu au nevoie de viză de intrare pentru o şedere de maximum 90 zile, într-un interval de


Sănătate cu stil Luciana Indre aduce în prim-plan stilul de viață sănătos, alături de profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti, la esteticieni, nutriţionişti și psihologi. Destinația anului Dana Gonț devine ghid touristic într-un un proiect media inedit de promovare a destinaţiilor turistice din România. Două echipe de exploratori străbat la pas 6 regiuni nominalizate de public, filmând locuri de poveste şi oameni senzaţionali. DrTech. ro Tehnologie pentru sănătate! Alege rețeta națională Maestrul Horia Vîrlan prezintă prima competiţie de gătit preparate tradiţionale românești, din toate zonele țării. Crede în bine! Prima TV şi-a propus ca subiectele principale ale celei mai frumoase luni din an să fie BINELE, SĂRBĂTOAREA şi BUCURIA! Trăsniții Cel mai longeviv sitcom din lume, intrat în Cartea recordurilor.


România - Israel este sâmbătă, de la ora 21:45. Meci capital pentru locul 2 în grupă, care duce direct la Euro 2024! | Sport. roData publicarii: Vineri 08 Septembrie 2023, 15:54 Data actualizarii: Vineri 08 Septembrie 2023, 16:02 Reprezentativa României continuă parcursul spre Campionatul European – Germania 2024 cu două partide importante pe teren propriu: meciurile cu Israel (sâmbătă 9 septembrie, ora 21:45) și Kosovo (marți 12 septembrie, ora 21:45) se vor juca ambele pe ”Arena Națională”, LIVE TEXT pe Sport. ro. UPDATE VINERI 8 SEPTEMBRIE * Cu cine atacăm în meciul cu Israel: George Pușcaș are doar 2 goluri marcate în întregul an 2023 și nu are minute jucate în acest sezon! * Selecționerul Edward Iordănescu și căpitanul Nicolae Stanciu au prefațat duelul cu Israel * Ușor-ușor, Nicolae Stanciu se apropie de Europa: campion în China, a semnat din cantonamentul naționalei cu echipa de pe antepenultimul loc din Arabia Saudită * România Saudită: câți jucători și antrenori români activează acum în campionatul Arabiei Saudite, noul El Dorado al fotbalului mondial Știrea inițială Naționala lui Edward Iordănescu are o șansă imensă la locul 2 în grupă, care asigură și el calificarea la Euro 2024, iar adversarii, cu excepția liderului Elveția, sunt mai mult decât accesibili.


Societatea de Transport Bucuresti STB SAPlanificați-vă traseul cu Info TB* Plătiți călătoria cu 24pay* Călătorii și abonamente online* *STB SA nu își asumă răspunderea pentru cazurile în care clienții utilizează alte aplicații mobile provenite din surse necunoscute și neavizate. Informare DSU pentru situații de urgență În vederea creșterii gradului de informare și pregătire a populației, Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a lansat Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență: fiipregatit.


Se umple Arena Naţională pentru meciul României cu 28 aug. 2023 — Orange Sport · Sport 24 · Summer Nations Series: Italia - Romania · Fotbal Italia: Milan - Torino · Direct Uefa Champions League: Eak -


2022 s-au eliminat o serie de restricții care au fost în vigoare încă de la începutul pandemiei. Chiar dacă purtarea măștii nu mai este obligatorie, Societatea de Transport București STB SA recomandă în continuare purtarea ei atât în mijloacele de transport, cât și în stații. De asemenea, accesul persoanelor în sediile Societății de Transport București - STB SA nu mai este condiționat de prezentarea certificatului COVID-19 sau a dovezii că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Sănătatea noastră și a călătorilor este tratată de STB SA cu prioritate și responsabilitate. Prin urmare, încurajăm păstrarea bunelor obiceiuri de igienă dobândite în cei doi ani de pandemie.


Simplu, comod, elegant Plata cu cardul bancar Plata călătoriei cu cardul bancar contactless, direct la validator, în mijloacele de transport public, oferă flexibilitate călătorilor întrucât permite achitarea călătoriei cu orice card bancar contactless, Mastercard, Maestro sau Visa, emis oriunde în lume. Tarife Publicitate TRANZIT / CENTRE DE VANZARE / STALPI STRADALI Campaniile noastre Formular pensionari Formular necesar acordării gratuității pentru pensionari.


PUP-O, MĂ! După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune. Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte noi surprize, asa că Tică şi Horică ajung…vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Înfruntarea bacilor”. Poveștile Bursei ProfitNews prezintă poveștile unor companii mari românești listate la Bursa de Valori București, pentru a pune în valoare mediul de afaceri și a inspira comunitatea de antreprenori și investitori.


Cronica cârcotaşilor În cele peste două decenii pe piața media, Cronica Cârcotaşilor a devenit un reper al emisiunilor de divertisment din România. O emisiune de atitudine, într-un stil unic! Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu Radu Banciu dezbate alături de telespectatori cele mai importante subiecte din lumea fotbalului și nu numai, în fiecare zi, de luni până vineri. Poezie și delicatețuri În noua emisiune semnată Mircea Dinescu, invitații sunt primiți cu mese îmbelșugate, stropite cu vorbe de duh, la Portul Cultural Cetate de pe malul Dunării. Primii câștigă Primii câştigă, quiz show de cultură generală prezentat de Gabriel Coveşeanu (Cove) şi Diana Bart, dedicat tuturor telespectatorilor care sunt mari amatori de jocuri.


PrimaPlay. ro PrimaPlay. ro VeziCOMPETIȚIILESPORTIVE LIVE Oricând și de oriunde Veziserialele Șiemisiunile PREFERATE Pe telefon, tabletă, televizor sau PC/laptop URMĂREȘTE TOATEcanalele grupului Clever Live sau înregistrat LIVE & RECOMANDĂRI AzerbaidjanVsBelgia UcrainaVsAnglia EstoniaVsSuedia AndorraVsBelarus Macedonia de NordVsItalia KosovoVsElveția KazahstanVsIrlanda de Nord FinlandaVsDanemarca MuntenegruVsBulgaria Insulele FeroeVsMoldova IrlandaVsOlanda AlbaniaVsPolonia LituaniaVsSerbia GreciaVsGibraltar ArmeniaVsCroația PortugaliaVsLuxemburg LetoniaVsȚara Galilor IslandaVsBosnia și Herțegovina SlovaciaVsLiechtenstein ItaliaVsUcraina SpaniaVsCipru IsraelVsBelarus SuediaVsAustria ElvețiaVsAndorra NorvegiaVsGeorgia RomâniaVsIsrael Obține acces Obține acces Nelimitat Pe orice dispozitiv.


(((SPORT@))) România vs Elveția în direct 2022 19 19 aug. 2023 — (SPORT@))) România vs Elveția în direct 2022 19 august 2023 20 iun. a obținut două remize, ambele 1-1: în Israel și acasă cu


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page