(ASTĂZI##) România vs Israel în direct 2022 09/09/2023
acum 14 ore — Partida România – Israel va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de Prima TV. România – Israel se va ...
Dumitru Dragomir știe cât se va termina România - Israel: ”Pe asta mă bazez”Rugby: Irlanda - România, sâmbătă, 16:30, DGS 1 Fotbal: Kosovo - Elveția, sâmbătă, 21:45, DGS 1 Partida de pe Arena Națională se joacă de la ora 21:45 și va putea fi urmărită în format Live Text pe digisport. ro. Dumitru Dragomir știe cât se va termina România - Israel: ”Mă bazez și pe știința celor doi oameni din familia Iordănescu”Cu doar o zi înaintea meciului România - Israel, Dumitru Dragomir a dat verdictul. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că echipa antrenată de Edward Iordănescu va câștiga partida și a explicat și de ce crede acest lucru.
La trei zile distanță, „tricolorii” lui Edi Iordănescu se vor duela cu selecționata din Kosovo, partidă care va putea fi urmărită LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY. România – Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de meci. Alon Hazan a vorbit despre lupta pentru locul 2 Selecționerul echipei naționale din Israel, Alon Hazan a vorbit despre partida cu România, care se va juca mâine pe Arena Națională. Acesta este de părere că meciul nu este unul decisiv pentru echipa națională pe care o conduce. De asemenea, Hazan a menționat că cele două selecționate sunt naționalele care se bat pentru poziția a 2-a a grupei.
România - Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de meci: „Nu e un joc critic” - Antena SportAlon Hazan, selecționerul naționalei din Israel, la o conferință de presă / Antena Sport Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de România – Israel Ce a declarat Alon Hazan, înaintea duelului de pe Arena Națională iRoast de victorie Marți 20. 30 și România-Kosovo Marți 21. 45 pe Antena 1 și AntenaPLAYRomânia – Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de România – Israel. Tehnicianul adversarilor nu crede că partida de pe Arena Națională este una critică pentru selecționata sa. Meciul contează pentru preliminariile Campionatului European din 2024. ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ Meciul dintre România și Israel va avea loc pe 9 septembrie, de la ora 21:45.
Atunci, meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar pentru „tricolori” au marcat Alexandru Cicâldău și Dennis Man. Înainte de „dubla” cu Israel și Kosovo, echipa națională condusă de Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Primul loc este ocupat de Elveția, cu 10 puncte în 4 meciuri, în timp ce România se află imediat sub selecționata din Țara Cantoanelor, cu 8 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Israel (7 puncte) și Belarus (3 puncte), în timp ce Kosovo și Andorra ocupă ultimele locuri ale grupei (cu 3 și respectiv 1 punct).
Se umple Arena Naţională pentru meciul României cu 28 aug. 2023 — Orange Sport · Sport 24 · Summer Nations Series: Italia - Romania · Fotbal Italia: Milan - Torino · Direct Uefa Champions League: Eak -
În plus, Dumitru Dragomir este convins că naționala României va fi la Campionatul European din 2024. ”Dacă nu-i batem nici pe ăștia, atunci pe cine dracu batem? Victorie simplă, 1 solist. Mă bazez și pe știința celor doi oameni din familia Iordănescu. Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său îmi cam stric total părerea despre el. Nu dăm mai mult de două goluri. Dacă dăm repede 1-0 ne băgăm cu fundul în poartă că așa suntem noi românii. Nu mi-e teamă de meciul ăsta, mai teamă îmi e de Kosovo.
E greu să terminăm pe locul 1 în grupă, dar la fotbal e posibil orice. Mai ales că Elveția vine aici în ultima etapă. La meciul din Elveția și dacă îmi spunea cineva la 2-0 că vom egala, la jocul pe care l-am avut nu-l credeam", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik. Lotul României pentru meciurile cu Israel și KosovoPORTARIHorațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)FUNDAȘIAndrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)MIJLOCAȘIVladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)ATACANȚIGeorge Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)Clasamentul Grupei I Clasamentul grupei I (din care face parte România) din preliminariile EURO 2024 Programul României în preliminariile pentru EURO 202425 martie 2023ora 19:00 | Belarus – Elveția 0-5ora 21:45 | Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-128 martie 2023ora 21:45 | ROMÂNIA – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveția – Israel 3-016 iunie 2023ora 21:45 | Kosovo – ROMÂNIA 0-0, Belarus – Israel 1-2, Andorra – Elveția 1-219 iunie 2023ora 21:45 | Elveția – ROMÂNIA 2-2, Belarus – Kosovo 2-1, Israel – Andorra 2-19 septembrie 2023ora 19:00 | Andorra – Belarusora 21:45 | ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția12 septembrie 2023ora 21:45 | ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra12 octombrie 2023ora 21:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția15 octombrie 2023ora 19:00 | Elveția – Belarusora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel18 noiembrie 2023ora 19:00 | Belarus – Andorraora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo21 noiembrie 2023ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus Etichete: dumitru dragomir, echipa nationala, romania israel Urmărește știrile digisport.
Fotbal: Nicolae Stanciu - Partida cu Israel nu are o favorită acum 16 ore — Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu
Nu vom schimba modul în care vom juca, dar vom adapta la lucrurile care sunt în curs. Am știut de la început că echipele din Kosovo, Israel și România se vor lupta pentru locul doi în această grpuă. Mă așteptam la acest lucru de la bun început. Știm asta și încercăm să ne comportăm ca atare. Sunt lucruri tactice pe care le iau în considerare încă de când s-a extras grupa preliminară. Nu e vorba de teamă, e vorba de o pregătire tactică în această confruntare”, a spus Alon Hazan, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu România. Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în anul 2022, într-un duel amical.
Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo „Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă. Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului. Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine.
Dacă pierd cu Elveția și nu mai au șanse de calificare sunt și mai periculoși. Ar fi bine ca Kosovo să bată Elveția. Să mergem cu 3-4 cap la cap, așa e frumos fotbalul. Eu zic că 100% ne calificăm, dar mai știi cum e la fotbal? Dacă acum, cu grupa asta, nu ne calificăm, nu ne mai calificăm în viitorii 50 de ani. Dacă stăteam noi toată noaptea și făceam calculele nu ne ieșea o grupă așa bună.
(SPORT TV!) Malta vs România în direct 2022 18 august 2023 Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra. Grupa J: Portugalia, Bosnia & Herțegovina, Islanda, Luxemburg, Slovacia,
STB SA | Societatea de Transport Bucuresti STB SA Aceasta a devenit sursa oficială de informare pentru a ajuta cetățenii să înțeleagă mai bine riscurile pe care le prezintă diferite situații de urgență
Meciuri AZI 9 septembrie 2023 ✔️ meciuri de fotbal astazi România vs Israel ponturi pariuri și pronosticuri 09.09.2023 Sambata, in data de 9 septembrie, de la ora 21:45, Romania va juca elvetia small 3 Aflo
Preliminariile EURO 2024: Cine transmite meciul România acum 14 ore — Partida România – Israel va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de Prima TV. România – Israel se
PrimaPlay.ro ÎNCEPE îN 16 ORE : 42 MIN. România. Vs. Israel Proiect de țară: România Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi
De asemenea, potrivit acestuia, următoarea adversară a României, Kosovo, este și ea în lupta pentru a doua poziție. „Rămân la opinia mea. Că nu e un joc critic. Dar își are ponderea lui. În ansamblu, noi încercăm să construim o bază solidă pentru punctul critic, care e ultimul meci din grupă. Pentru asta vrem să jucăm cât mai bine. Critic va fi ultimul meci.
TAROM - Official Website Servicii aeriene de transport pe rute interne si internationale. Ofera posibilitate de rezervare online, programul curselor de zbor, adresele agentiilor
Cine transmite la TV meciul România - Israel. Câte bilete mai acum 7 ore — Partidele vor fi transmise în direct la TV. În această dimineață, FRF a anunțat câte bilete mai sunt disponibile pentru întâlnirea de